Stingray Corvette Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
Just purchased a 2019 Z06 with no Onstar
I have linked it to the wifi on my phone and for 3 weeks it has worked fine.
As soon as the car connects to the hotspot everything works.

Two days ago, all stopped working.
The following apps give me an error:
- My Chevrolet
- Pandora
- Apps

They return "The application is having trouble loading"
There has been no change to the phone or car
I reset the radio back to factory and still same issue
I connected to multiple wifi hotspots and still same error.

Has anyone else had this issue?
ANY HELP WOULD BE APPRECIATED
 

·
Registered
Joined
·
420 Posts
It's a brand new car so I say take right back to the dealership and let them fix or figure it out....
 

·
Banned
Joined
·
22 Posts
I recently start having a related issue. I receive the email notifications and when I try to access my car I am paying attention in it never loads and I give up before an error message, if there is one.
 

·
Super Moderator
Joined
·
3,277 Posts
Maybe this will help? Go into Infotainment Settings and Clear all Private Data and Return to Factory Settings.
 

·
Administrator
Joined
·
15,034 Posts
Hi Dear, a bunch of that for your guidance and go through accordance to your instruction.
Hope will get many response from experienced user! !!
Jonson Archer: "Hi Dear" is not an appropriate salutation here. Further, Vigilance247 is one of our most experienced owners, as well as a Admin/Moderator of our forum. His advise is something you should consider.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top